Maatkracht


Hoge maat 7
3961NC Wijk Bij Duurstede
T: (0343) 592770
E: Contact

Wat doet u nu?
Deel het met uw vrienden.

Facebook MySpace Twitter Hyves

Trappenofferte online

Om de offerte voor uw trap of trappen zo nauwkeurig mogelijk op te stellen heeft u de volgende gegevens nodig om in te voeren:

 • de hoogte van de verdiepingsvloer (verticale hoogte gemeten van bovenkant afgewerkte vloer tot bovenkant afgewerkte vloer)
 • de breedte van het trapgat
 • de lengte van het trapgat
 • Let u er op dat alle maten in millimeters ingevoerd moeten worden? Voorbeeld: 270 cm = 2700 mm en 90 cm = 900 mm.

  Nadat u de offerteaanvraag voor uw trap heeft verzonden krijgt u van ons een bevestiging van ontvangst per email. Dat laatste lukt alleen als u een bereikbaar emailadres heeft ingevuld. U kunt altijd online uw offerte weer bekijken door de link in die e-mail aan te klikken.

  Let wel: een offerte is GEEN opdracht dus u verplicht zich tot niets en uw mailadres wordt nergens anders voor gebruikt.
  De online aangevraagde offerte kan afwijken van de werkelijke prijs. Het is mogelijk dat een trap niet past in uw situatie of dat er bijvoorbeeld meer of juist minder hek- of leuningwerk nodig is dan wat u heeft opgegeven.

  Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21 % BTW

  Getoonde afbeeldingen zijn foto's van geleverde trappen, dat betreft allemaal maatwerk en uw trap zal wellicht niet identiek zijn omdat de maatvoering en het uiteindelijke model zal verschillen

  Opdracht :
  Wanneer u de offerte in opdracht wenst om te zetten kunt u ons dat laten weten per email, telefoon of fax. Vervolgens sturen wij u een opdrachtbevestiging met de voorwaarden en de omschrijving van de door u bestelde trap. Na retourontvangst van de voor akkoord getekende opdrachtbevestiging, wordt er , indien van toepassing, een afspraak met u gemaakt om de trap in te meten. Na opmeting ontvangt u een werktekening, pas nadat wij de tekening van u voor akkoord retour hebben ontvangen gaat uw trap in productie. Dit alles is om onduidelijkheden te voorkomen en om er zeker van te zijn dat u de juiste trap krijgt met de juiste afmetingen.

  Heeft u vragen of hulp nodig tijdens het opstellen van uw offerte, aarzelt u dan alstublieft niet en mail ons: info@trappenwinkel.nl

Maatkracht 1999 2018, Trappenwinkel is een online winkel voor de verkoop van trappen.