Maatkracht


Hoge maat 7
3961NC Wijk Bij Duurstede
T: (0343) 592770
E: Contact

Wat doet u nu?
Deel het met uw vrienden.

Facebook MySpace Twitter Hyves

Werkwijze van Trappenwinkel.nl

BOUWPAKKET

Bestellingen waarbij gekozen is voor de vooruit betaaloptie geldt het volgende: Als de betaling van uw bestelling binnen is vóór dinsdag 12.00 uur wordt deze, indien voorradig, de week volgend op de dinsdag waarop de betaling is gedaan uitgeleverd.

Afhalen van uw bestelling is mogelijk ; Hoge maat 7 , 3961NC Wijk bij Duurstede

MAATWERK

Nadat u opdracht heeft gegeven voor levering van een trap door Maatkracht wordt er, indien gewenst, een afspraak met u gemaakt voor het inmeten van uw trap. Let wel, als uw trap geplaatst moet worden door Maatkracht dient de situatie ook altijd door ons te worden ingemeten.

Wanneer wij bij u ter plaatse constateren dat de door u gekozen trap of een vergelijkbaar alternatief niet mogelijk is, of het niet verantwoord blijkt volgens de door ons gehanteerde normen, bent u aan ons niets verplicht, annuleren wij de opdracht en de reeds betaalde aanbetaling wordt teruggestort op uw bankrekening.    

Maatkracht werkt volgens een vast systeem aangaande het leveren van trappen die voor u op maat worden gemaakt:

  1. Via ons offerte online systeem kunt u de benodigde gegevens invullen en uw offerte aanvragen. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Vanzelfsprekend kunt u ook een prijsaanvraag doen per telefoon, fax, mail, of in onze toonzaal.
  2. Wanneer u de trap bij ons besteld bevestigen wij u dat schriftelijk. In die opdrachtbevestiging staat de volledige omschrijving van de door u bestelde trap of onderdelen en of wij de trap voor u inmeten en plaatsen. Tevens ontvangt u dan een aanbetalingsfactuur. De aanbetaling is altijd 50% van de totaalprijs. Na retourontvangst van de voor akkoord getekende opdrachtbevestiging en ontvangst van uw aanbetaling wordt de door u bestelde trap ingepland.
  3. Een medewerker van Maatkracht komt, als u daar opdracht voor heeft gegeven, en in ieder geval wanneer wij de trap ook moeten plaatsen, ter plekke de situatie opnemen. De mogelijkheden worden dan met u besproken en eventuele prijsaanpassingen direct overeengekomen.  
  4. Na het inmeten wordt u een werktekening per mail, post of fax ter goedkeuring toegestuurd. Na retourontvangst van de voor akkoord getekende tekening gaat uw trap definitief in productie. 
  5. Afhankelijk van het soort trap, duurt het 6 tot 8 weken voordat uw trap gereed is om geplaatst te worden. Zodra bekend is wanneer uw trap gereed is, wordt er een afspraak met u gemaakt voor de plaatsings- of leveringsdatum.
  6. De restbetaling, doorgaans 50 % van de totaalprijs maar vermeerderd of verminderd vanwege eventuele verrekening van meer- of minderwerk, dient vóór levering door storting vooraf op onze bankrekening te geschieden, of contant te worden voldaan bij levering, zonder kortingen en/of compensatie tenzij anders schriftelijk overeengekomen. 
    Van het gestelde ten aanzien van de betalingen wordt niet afgeweken.

 

Maatkracht 1999 2018, Trappenwinkel is een online winkel voor de verkoop van trappen.