Maatkracht


Hoge maat 7
3961NC Wijk Bij Duurstede
T: (0343) 592770
E: Contact

Wat doet u nu?
Deel het met uw vrienden.

Facebook MySpace Twitter Hyves

TW305 exterieur 1200 - 1550 mm


Draaitrap volledig in aluminium 1200 - 1550 mm. De trapspil is gemaakt uit een aluminium buis met een diameter van 114 of 150 mm. Deze spil is uit 1 stuk gemaakt, maar kan indien het gebouw moeilijk toegankelijk is ook uit 2 elen bestaan om dan ter plaatse gekoppeld te worden. Indien de trap in aluminium gemaakt wordt dan is de diameter van de centrale as steeds 150 mm. De treden worden rechtsreeks aan de spil gelast en aan de uiteinden omgeplooid om geen uitstekende delen te tonen. De treden zijn in getraand aluminium. De diameter van de trap van vari?ren van 1200 tot 1550 mm als u een grotere diameter wenst dient u de TW52 exterieur 1900 te selecteren. De treden kunnen ook zogenaamd verdreven uitgevoerd worden. De treden lopen dan door tot in de hoeken, u heeft dan een vierkant bovenaanzicht. De vierkante uitboering is alleen mogelijk tot maximaal 1400 mm (het trapgat is dan 1500 x 1500 mm). Omdat de treden zelfdragend zijn kan deze trap met vele soorten leuningen gecombineerd worden.


Naar maatwerk

TW311 exterieur


Trapbomen in gegoten aluminium elementen. Het model TW311 is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing, wel moet er een type tredenbekleding gekozen worden dat geschikt is voor buitengebruik. Bijvoorbeeld: Iroko Kambala, getraand aluminium, gegalvaniseerde roosters of recycling kunststof. Breedte 600 - 900 mm De centrale structuur bestaat uit gegoten aluminiumelementen van 3,4 kg per stuk (zonder anodisatie) die regelbaar zijn in hoogte. Voor rechte of draaiende treden wordt een verschillend element gebruikt. De elementen zijn voorzien van gleuven en boringen, een groef en een knipvoeg, alles samenwerkend om de elementen zo stabiel mogelijk aan elkaar te bouten. De verstelbare hoogte is tussen de 170 en 210mm. De rechte treden hebben een loopvlak van 220mm. De trap moet om de 5 ? 7 treden in de zijmuur bevestigd worden. Eveneens mogelijk met bordessen. De breedte van de trap is tussen de 700 en 900mm . De TW60 heeft steeds 4 treden in een kwart draai van elk 22,5? en er kan volledig mee gedraaid worden.


Naar maatwerk

Houten trappen op maat gemaakt


Houten trappen in veel houtsoorten en op maat gemaakt.


Wij leveren en plaatsen van uit Wijk Bij Duurstede door heel Nederland.
Hier ziet u slechts enkele voorbeelden van de houtsoorten die wij in het assortiment hebben.
De trappen zijn verkrijgbaar in vuren (denk aan vaste zolder trappen), grenen , mahonie, essen, merbau, iroko, jatoba, berken, esdoorn, eiken en beuken.
De trap prijzen zijn vanaf 470,- exclusief BTW.
Deze prijs is voor een rechte steektrap op maat gemaakt.
Voor een offerte aanvraag hebben wij de volgende maten nodig: De hoogte van bovenkant vloer tot en met bovenkant vloer, en de trapgat afmetingen.
Enkele voorbeelden van trapmodellen treft u hieronder aan.
Deze maten zijn slechts voorbeelden, voor u gelden meestal andere maten.
De trap wordt dan ook volgens uw maatvoering gemaakt.
Alle hieronder genoemde prijzen zijn voorbeelden van mogelijke vaste trappen, exclusief BTW en exclusief trap plaatsen, trapgat maken.
U kunt bij ons ook per telefoon een prijs opvraag doen, zo kunnen wij sneller en goedkoper werken en leveren.
Maten op het voorbeeld hier onder zijn niet van belang, bijna alles kan.


*Het inmeten van een trap doen wij gratis bij opdracht.


Naar maatwerk

Maatkracht 1999 2018, Trappenwinkel is een online winkel voor de verkoop van trappen.