Maatkracht


Hoge maat 7
3961NC Wijk Bij Duurstede
T: (0343) 592770
E: Contact

Wat doet u nu?
Deel het met uw vrienden.

Facebook MySpace Twitter Hyves

Algemene informatie over Trappenwinkel.nl

Maatkracht is een bijzonder veelzijdig trappenbedrijf en onze kracht is het leveren van zowel houten trappen op maat als vele bouwpakkettrappen, de zgn. "doe het zelf trappen", uit voorraad. Dus voor welke situatie u ook een trap nodig heeft, van exclusieve vormgeving op maat tot standaard trap geleverd als bouwpakket, veelal uit voorraad, Maatkracht heeft het !!!!!.

Kijkt u voor een korte impressie in onze toonzaal Maatwerk. Hier staan een aantal voorbeelden van de trappen welke wij o.a. leveren en plaatsen. Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken zijn onze trappen gesorteerd op materiaalsoort en gebruiksdoel. Zo bestaat de keuze uit bijvoorbeeld: stalen trappen, houten trappen en buiten trappen .

De trappen die we als bouwpakket leveren staan gesorteerd in de webwinkel. Hier staan ook de leuningen en werkbladen. Alle trappen en onderdelen in deze categorie zijn geprefabriceerd en hebben standaard maten. De trappen die als bouwpakket uit voorraad worden geleverd zijn onbehandeld, dus niet geschilderd of gelakt, u kunt uw trap zelf op elke gewenste manier afwerken.

Voor een trap op maat kunt u, door stap voor stap gegevens in te voeren in ons online offertemenu, zelf uw trap samenstellen om een prijsindicatie te krijgen. Let wel dat u de maatvoering in millimeters invult! Als er na stap 6 geen geschikte trap voorgesteld wordt verzoeken wij u de gegevens naar ons te mailen. Wij zullen dan beoordelen welke mogelijkheden er zijn voor uw specifieke situatie. Het offertesysteem werkt volgens een vast patroon, en niet alle trappen die we op maat maken passen daar in!

Een door ons op maat gemaakte trap hoeft niet perse ook door ons te worden geplaatst, het is geen enkel probleem wanneer u de plaatsing zelf wilt uitvoeren.

Alle getoonde prijzen zijn, tenzij anders vermeld, inclusief 21 % BTW.

Na het verzenden van de aanvraag via ons offerte onlinesysteem krijgt u via de mail de offerte van de door u aangevraagde trap toegestuurd. Als u de offerte in een opdracht wilt omzetten dan is dit de werkwijze.

Wilt u onze toonzaal bezoeken, voor een impressie of informatie, dan is dit de routebeschrijving.
 
Als u ons wilt bezoeken met bijvoorbeeld tekeningen van de situatie waar u een trap wenst is het raadzaam een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat de juiste persoon ook tijd voor u heeft. 

Maatkracht 1999 2018, Trappenwinkel is een online winkel voor de verkoop van trappen.